';

Image icon
Particulier
Mensen laten voelen, proeven, én ervaren wat onbewerkte voeding met je lichaam doet.
Hoe werken aan mijn gezondheid?
Image icon
Bedrijf
Reiniciar Incompany gaat voor gezonde medewerkers in een gelukkig bedrijf.
Ontdek hoe je jouw medewerkers een boost geeft

21 dagen om een gewoonte te creëren en 90 dagen voor een levensstijl.

Caroline De Groof, Reiniciar

Image icon
Kilo's kwijtraken
Beter in je vel met een kilootje minder? Daar werken we samen aan! Niet via shakes of hardcore dieetplannen, wel door gewoonweg te luisteren naar je lichaam en een persoonlijk voedingsplan op te stellen aangepast aan jouw noden en behoeften.
Meer info
Image icon
Hormonaal in balans zijn
De combinatie tussen juiste voeding, genoeg beweging en een mentaal evenwicht leidt tot een hormonaal gebalanceerd lichaam. Geen stemmingswisselingen, geen prikkelbaarheid of andere hormornale klachten… Enkel jij en je lichaam, in evenwicht.
Meer info
Image icon
Een gezondere levensstijl
Je wilt iets aan je levensstijl veranderen, maar weet niet wat en hoe? Samen met Reiniciar zet je de eerste stappen richting een nieuwe manier van leven. Gezonder, beter, energieker. Geen ommezwaai van 180 graden, maar kleine aanpassingen die meteen een groot verschil maken.
Meer info

Reiniciar was mijn laatste hoop voor een maagverkleining

Ik kwam bij Caro terecht via een collega. Ik ging met haar methode aan de slag. Eerlijk? Ik had nooit verwacht dat ik dit zou bereiken. Op 5 weken ben ik nu al 10 kilo kwijt. Daarbovenop voel ik me stukken beter. Ik moet zelfs geen pijnstillers meer nemen tegen fibro.

Eefje Verhoeven

Image icon
Een leven zonder Diabetes type 2
Een leven zonder Diabetes type 2 is mogelijk. Een gebalanceerde mindset in combinatie met aangepaste voeding zal ervoor zorgen dat bijspuiten in mindere mate tot zelfs niet meer nodig is.
Meer info
Image icon
Een leven zonder kwaaltjes
Belemmeren lichamelijke kwaaltjes of langdurige klachten jouw dagelijkse activiteiten? Laten we dan samen op zoek gaan naar de achterliggende oorzaak, zodat we niet het probleem, maar wel de bron kunnen aanpakken.
Meer info
Gezonde recepten
Om je eerste stappen richting een gezond en gebalanceerd voedingspatroon te ondersteunen, delen we graag enkele van onze heerlijke gerechten. Healthy hoeft niet saai te zijn!
Ik wil gratis recepten
Gezonde workshops
Maak kennis met ons en proef van een avond die waarschijnlijk jouw leven zal veranderen! Schrijf je nu in voor onze masterclass ‘hormonen’ op donderdag 20 januari 2022.
Meer info

Onze gegevens

Reiniciar

Langstraat 63

B-2440 Geel

E-mail: info@reiniciar.eu

Tel.: +32 (0)492 16 53 81

Btw: BE 0651.916.214

Contacteer ons