';
Image module

TERUG NAAR DE OORSPRONG, WAAR PUUR EN ONBEWERKTE VOEDING DE BASIS VORMT.

De Reiniciar methode

Op basis van onze 7 pijlers!

Nieuwe levensstijl aannemen
Op 3 weken tijd leer je een nieuwe gewoonte aan. Op 3 maanden een nieuwe levensstijl. Daarom doorlopen we samen met jou een traject van 9 weken, aangepast aan jouw noden en behoeften. De handleiding is misschien steeds hetzelfde, maar het traject verschilt van persoon tot persoon. Daarom plannen we een 1-1 coachsessie in met jou en zoomen we in op de persoon die JIJ bent. Waar zit het probleem en de oorzaak ervan? Waar wil je naartoe? Hoe kunnen wij jou beter doen voelen en gelukkiger in het leven laten staan? Welke stappen zijn daarvoor nodig?

Gedurende deze 9 weken plannen we 6 ontmoetingen in. We brengen jouw individueel profiel in kaart en starten vervolgens met de zuivering. Weg met die afvalstoffen! We elimineren een aantal voedingsstoffen, waarna je al na enkele weken een verschil gaat merken. Je lichaam weet nu immers tegen welke stoffen het moeilijk kan en die je best vermijdt.
We werken rond 7 pijlers: Voeding, Stress, Zingeving, Mindset, Beweging, Slaap & Ontspanning. Het in balans brengen van deze 7 pijlers zorgt ervoor dat je een ware transformatie doormaakt met meer inzicht in jezelf.

Gezond leven en overtollige kilo’s kwijtraken begint hier. Laat je gegevens hieronder achter via het contactformulier en start jouw nieuwe levensstijl.

Kiezen voor een gezond voedingspatroon
Net zoals bij het aangaan van een nieuwe levensstijl, is een voedingspatroon zeer persoonlijk en voor iedereen anders. Zoals uit de zuivering gebleken, gaan we net die dingen uit jouw voedingspatroon halen waar je lichaam niet goed op reageert. Wat werkt wel en niet voor jou? Een op maat gemaakte handleiding van je eigen ik, waar je altijd op kan terugvallen. Een eenmalige investering in jezelf.

Hou je dit patroon vol gedurende 9 weken? Dan heb je jezelf een nieuwe levensstijl aangekweekt! Al mag er niet vergeten worden dat het leven een feest is. Zondigen mag. Zondigen moet. In de weekends mag je jezelf gerust belonen voor al dat goede werk door de week. Zondigen hoort ook bij gelukkig zijn. Een heel leven lang op dieet gaan, houdt niemand vol. Daarom is het belangrijk om een nieuwe voedingsgewoonte aan te kweken, die deel uitmaakt van je dagelijkse routine en eigen is aan je lichaam.

Onder begeleiding van experten

Als orthomoleculaire therapeut ben ik ervan overtuigd dat we zoveel mogelijk uit onze voedingsstoffen moeten halen. Daar ligt namelijk al een groot stuk van het antwoord of de oplossing van jouw lichamelijk ongemak. Om je te begeleiden in jouw persoonlijk traject reken ik op mijn team van experts en coaches die de nodige kennis in huis hebben. Als personal trainer kan ik je eveneens helpen met het bewegingsluik. Ambitie. Passie. Gedrevenheid. Kennis. Dat is Reiniciar. Dat zijn wij.

Principe: 3 periodes

Het geheim van een gezond leven? Het in balans brengen van onze 7 pijlers.Voeding, Stress, Zingeving, Mindset, Beweging, Ontspanning & Slaap. Om dit heel nauwkeurig te bepalen ga je samen met jouw coach opzoek naar het effect van deze pijlers op jouw lichaam. Dat doe je in drie periodes:

Image icon
Reset!
Eerst reinig je je lichaam. Weg met al die afvalstoffen! We brengen alles netjes in balans.
Image icon
Refocus!
Daarna onderzoeken we samen hoe jouw lichaam persoonlijk op voeding, beweging en prikkels van buiten af reageert.
Image icon
Readjust!
Met de resultaten gaan we aan de slag om jouw nieuwe levensstijl vast te leggen.

Klaar om de stap naar een beter en gezonder leven? Overtuigd van onze Reiniciar methode of heb je nog extra vragen? Plan hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Tot binnenkort!

21 dagen om een gewoonte te creëren en 90 dagen voor een levensstijl.

Caroline De Groof, Reiniciar

Help je klanten met Reiniciar

Klaar om als voedingscoach met de Reiniciar-methode aan de slag te gaan? Om je klanten gelukkig te maken door ze te helpen groeien naar een gezond leven? Om je ervaringen te delen met andere Reiniciar-coaches en altijd volledig méé te zijn? Ik leid je graag op.