';

GEZONDE MEDEWERKERS IN EEN GELUKKIG BEDRIJF

Reiniciar Incompany verbindt met een happy smile

Geïntegreerd Wellbeing Traject
Het hart van je organisatie: dat zijn je medewerkers natuurlijk! Professionele collega’s, maar ook mensen van vlees en bloed. Zijn ze nog altijd gelukkig op het werk? Voelen ze zich goed in hun vel? En werkt iedereen nog met volle goesting?
Als goede werkgever ben je begaan met het welzijn en de gezondheid van je personeel. Wel, dat zijn wij ook! Dus helpen we je daar heel graag bij! REINICIAR Incompany is een uniek en geïntegreerd Wellbeing traject. Met passie en know-how helpen enthousiaste coaches bedrijven en organisaties gezonder en gelukkiger maken door opnieuw te focussen op welzijn, zelfzorg en verbinding.
In verbinding en balans
Hoe maken we van je medewerkers gezonde en gelukkige ambassadeurs van je bedrijf? Door ze opnieuw te verbinden! Met zichzelf en met hun team. In actieve groepssessies focussen de deelnemers op wat er écht toe doet: hun eigen fysieke en mentale gezondheid. We hanteren hier “The 7 keys to a fulfilled YOU Incompany”.
Aansluitend krijgen alle deelnemers een persoonlijk well-being programma volgens de Reiniciar-methode, gebaseerd op de drie gezondheidspijlers: voeding, beweging en veerkracht. Dat geeft hen de energie en de kracht om mee te groeien met de organisatie.

“De opeenvolgende crisisperiodes hebben veel organisaties ontwricht. Thuiswerk, onzekerheid en verplichte afstand brachten bedrijven uit balans. REINICIAR Incompany helpt medewerkers en organisaties opnieuw te connecteren op basis van een integraal welzijnsprogramma. Met inspirerende infosessies, actieve workshops en een individueel wellbeing-programma groeien medewerkers uit tot gezonde en gelukkige ambassadeurs.”

Caroline, Wellbeing Coach

Ons aanbod

Image icon
Masterclasses
We trainen medewerkers op verschillende facetten van welzijn door middel van onze masterclasses.
We faciliteren een toffe team coaching die aanvoelt als een teambuilding !
Een combinatie van theorie en praktische hands-on rond, stress en burn-out preventie, gezonde voeding, beweging, slaap en nog zoveel meer

Onze masterclasses duren gemiddeld 2 uur.

Image icon
Volledig well-being programma
1. We brengen samen de gezamenlijke welzijnsdoelen in kaart. Wat kan de organisatie doen om het welzijn van de medewerkers nog een extra een boost te geven? We stellen samen met de directie een actieplan op om die vooropgestelde doelen te bereiken
2. We houden een kennismaking en inspiratiesessie met de nodige portie fun waar we het volledige welzijs traject doorlopen.
3. Alle medewerkers kunnen deelnemen aan de thema;’s waar ze graag willen aan werken. Verbonden met hun collega’s doorheen dit persoonlijk traject gaan uw medewerkers dus aan de slag met hun eigen gezondheid en veerkrachtverhoging. Basis van het welzijns -programma is de beproefde Reiniciar-methode.
Je biedt dus als werkgever het mooie geschenk van gezondheid op alle niveaus.
En dat is een win-win
Image icon
Teambuilding met power ?
Een One day-retreat op een top locatie in een oase van rust.
Jullie worden helemaal ondergedompeld in “the REINICIAR-way of life”.
Onze doelstelling hier ?
Verbinden, veel fun, bewegen en “fuel food”.
Wij werken op maat van jullie bedrijf een top dag uit.
Want iedereen is uniek, elke team is uniek.
Let’s connect.

Resultaat op lange termijn

REINICIAR Incompany verbindt organisaties en medewerkers, en maakt ze klaar voor een nieuwe start. Met een hernieuwde focus op welzijn en geluk. Een uitstekende investering die vruchten blijft afwerpen op lange termijn:

▪ Je medewerkers geloven weer in zichzelf
▪ Ze zijn zich meer bewust van hun professionele doelen
▪ Ze krijgen meer zin in hun job, en gaan er samen voor als team
▪ Gezonde medewerkers zijn ook productiever
▪ Enthousiaste medewerkers wakkeren elkaar aan
▪ Een gezonde lifestyle is een cadeau voor het leven

Onze klanten zijn enthousiast!

“De REINICIAR-methode starten is als het geheim ontdekken naar een gezonde levensstijl. Leuke bijkomstigheid: het is een top teambuilding voor je bedrijf! Er ontstaat een nieuwe, spannende dynamiek.

Samen met je collega’s in hetzelfde schuitje zitten werkt ook extra motiverend. De persoonlijke begeleiding is professioneel maar heel warm. Bovendien ontstaat er dankzij de Whatsapp-groep een schat aan receptjes, tips en soms grappige tricks.

De methode is eenvoudig en gemakkelijk vol te houden. Minder kilo’s en meer energie zijn de beloning. Een aanrader voor elk bedrijf dat zijn werknemers voor lief neemt.”

Stephan Peeters – FIM

“Na een toch wel heftige pandemie, waar ons team vaak in moeilijke situaties diende te functioneren, was er nood aan her-focussen en verbinden. We zochten hierbij een luchtige benadering waarbij iedereen open en zichzelf kon blijven.

We kozen voor de groepscoaching met Els van REINICIAR Incompany. Een leuke interactieve sessie werd opgezet waarbij we de tijd namen om onze focus te leggen op wat ook belangrijk is. De oefeningen gerichte thema oefeningen werden afgewisseld met leuke ontspanningsmomenten, de boog niet gespannen houden.

Het was super inspirerend voor zowel ons als zaakvoerders als het team. Leuke weetjes werden besproken, over hoe het allemaal begon. Fiere boodschappen vanuit het team over hoe zij er in staan. Maar ook delen hoe het loopt en op constructieve wijze aanhalen wat we samen kunnen aanpakken om alles nog vlotter te laten verlopen.

Die tijd nemen is belangrijk. Een gezamenlijke missie aanscherpen, tijd nemen voor elkaar en echt luisteren. We werden super begeleid en het voelde helemaal natuurlijk. Een gevoel van samenhorigheid.

We hebben een actieplan waar we nu samen aan werken. Alle neuzen in dezelfde richting en een mooie verbinding.”

Nathalie Walravens – T3 Dental Clinic

Caroline De Groof
Caroline is gediplomeerd personal trainer en gepassioneerd orthomoleculair voedingstherapeut. Zij is ook experte op vlak van ergonomie en rehabilitatie. Haar overtuiging: de juiste voeding, beweging en ingesteldheid zijn de basis voor een gezond en gelukkig leven.

“Wij zorgen voor een motiverende boost bij jezelf en je medewerkers. Zodat jouw collega’s gezond en gelukkig zijn, wat jouw bedrijf dan weer een boost geeft. Op 10 weken al voel je de impact van Reiniciar Incompany: aan je medewerkers én in je organisatie

Geef je werknemers een boost!

Klaar om ook jouw medewerkers een gezonde en gelukkige boost te geven, en je bedrijf daardoor weer hechter te maken? Contacteer ons meteen voor een verkennend gesprek.

 

En…onze dienstverlening valt helemaal onder de Vlaamse subsidiëring Werkbaar Werk Cheques en KMO Portefeuille.

Reiniciar Incompany verbindt met een happy smile!