';

Kilo’s kwijtraken

Fall in love with a new you

Bij Reiniciar werken we aan een nieuwe jou. Een betere jou. Een gelukkigere jou. Dat doen we in eerste instantie door je te laten voelen, proeven én ervaren wat onbewerkte voeding met je lichaam doet. Samen met jou gaan we voor een gezondere levensstijl waardoor jij je beter en geruster in je lichaam voelt.

We focussen hierbij niet alleen op gewichtsverlies. Wél op een gezonder lichaam, waarbij gewichtsafname een natuurlijk gevolg is. We leren jou luisteren naar je lichaam. Jouw lichaam. Want geen enkel lichaam is hetzelfde, vraagt hetzelfde of wil hetzelfde. Met het juiste advies en voeding aangepast aan jouw persoonlijke noden en behoeften, geven we je maag en darmen de rust die ze verdienen.

Wat gaat er fout? Waar zit het mis? Dat ontdekken we samen. Al richten we ons liever niet op het probleem, maar pakken we de oorzaak aan. De kern van jouw onrust of ongemak leggen we bloot en ontmantelen we. Om daarna opnieuw op te bouwen op een manier die juist en goed is voor jou. Want wanneer je lichaam zich goed voelt, voel jij je goed.

Ben jij klaar voor een nieuwe jij? Jouw ik 2.0?

Vul dan hier jouw gegevens in, zodat we zo snel mogelijk van start kunnen gaan!