';
Fall in love with a new you!

Niet voor niets reiniciar, “resetten” even weg uit de dagelijkse sleur, sporten , relaxen, genieten van lekker en gezond eten. Alles om even terug tot jezelf te komen. We geven jou de “keys” om het leven thuis op die manier verder te zetten. Niet zomaar een retreat maar eentje met een boodschap.

Image module
Image icon
De locatie
Ik was op zoek naar de juiste plaats en wist van de moment ik het kasteel binnen wandelde… dit is het… rust, vrijheid , zooooo ‘n thuis gevoel… ZALIG
Image icon
Programma
Het allereerste Reiniciar Retreat zal plaatsvinden van vrijdag 18 t.e.m. zondag 20 oktober 2019. Wees er snel bij om in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt!
Image icon
Wat is inbegrepen?
Niet voor niets reiniciar, “resetten” even weg uit de dagelijkse sleur, sporten , relaxen, genieten van lekker en gezond eten. Alles om even terug tot jezelf te komen.

21 dagen om een gewoonte te creëren en 90 dagen voor een levensstijl.

Caroline De Groof, Reiniciar

Het Retreat

Wat mag u verwachten?

Personal training
Tijdens het retreat zal je de kans krijgen om Personal Training sessies te volgen op je eigen niveau. Ons team van ervaren coaches staan voor jullie klaar. “jump into a new you”.
Massage
De verschillende massages zullen steeds plaatsvinden in zowel de voor- als de namiddag. Heerlijk om weg te dromen in een prachtige omgeving. “Fall in love with a new you”.
Food workshop
Deze workshop wordt geven door Marie-Pierre. Een vrouw die onwaarschijnlijk veel van voeding kent en werkt met enorm veel passie. Bij deze workshop werken we in groepjes van vier waar ieder groepje een ander gerechtje maakt.
Het kasteel
Het kasteel “Chateau Charles” is gelegen in een prachtige vallei. Het uitzicht is ronduit adembenemend. Dit kasteel heeft alles om er een heel ontspannen weekend van te maken.
Wandelingen langs de valleien
Onze gids ter plaatse neemt ons na een heerlijk ontbijt mee de natuur in. Heerlijke wandelingen langs de valleien waar we zalig kunnen genieten van de rust en de mooie natuur.
Yoga Classes
Yoga classes gegeven door deze topper. Kim is DE beste. Ze geeft elke les met evenveel passie. Een unieke beleving. “find your balance”.
DE ONZICHTBARE TRANSFORMATIE?

Een thema waar ik me enorm ben gaan in verdiepen. Vaak hebben dokters dier spijtig genoeg geen oog voor. Daar wil ik echt verandering in brengen.

CONTINUE
COLLAGEEN EEN ECHTE HYPE OF ONMISBAAR?

COLLAGEEN EEN ECHTE HYPE OF ONMISBAAR? Een broodnodig supplement met waanzinnige resultaten!

CONTINUE
STRAAL VAN BINNENUIT,                DAGCRÈME OP JE BORD

STRAAL VAN BINNENUIT, DAGCRÈME OP JE BORD Impact van voeding op huid Smeren, reinigen, scrubben, hydrateren! We doen het allemaal en proberen onze huid zo goed mogelijk te beschermen tegen

CONTINUE

Volg hier het laatste
Reiniciar nieuws.

Wil je steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes betreffende het retreat of Reiniciar in het algemeen? Volg dan hier de meest recente nieuwsberichten en updates.

“Reiniciar the key to the golden door of freedom!“

Wide gallery full width

“Fall in love with a new you“

Caroline De Groof, Reiniciar

Medium thumbs full width
Interactive gallery
Small thumbs full width

Find your
balance.

0
Max aantal deelnemers.
0
Onvergetelijke dagen.
0
Team van professionals.
0
Dagen om een gewoonte te creëren.

Onze gegevens

Reiniciar

Gasthuisstraat 52

B-2440 Geel

E-mail: info@reiniciar.eu

Tel.: +32 (0)492 16 53 81

Contacteer ons