';

Voeding als medicijn!!!

Optimale voeding is het medicijn voor de toekomst: de woorden van de tweevoudige Nobelprijswinnaar voor de scheikunde Linus Pauling.

Fall in love with a new you… onze REINICIAR quote=
ALS JE WILT DAT ER IETS GEBEURT, moet je bij jezelf beginnen.

Alhoewel ik al heel mijn leven op mijn gewicht moest letten, is de kracht van de juiste voeding pas de laatste jaren gekomen. Er echt bij stil staan wat de juiste voeding nu echt wel doet van binnen en buiten.

Na talrijke opleidingen, starte ik daarom ook met mijn opleiding @kpnibelgium “orthomoleculaire therapeut”. Niet zomaar een opleiding dus .
We gaan dieper en opzoek naar de oorzaak van het probleem .
Misschien ben je net als zovele al jaren op je voeding aan het letten en heb je al talrijke diëten gedaan maar nog steeds niet de juiste manier gevonden.
Iets wat ik regelmatig hoor. Ja maar ik eet wel redelijk gezond. Als we dan verder kijken zijn er toch een heel aantal dingen die kunnen aangepast worden.
We go way back #backtobasics

Image module
REINICIAR the key to the golden door of Freedom.
HIER ENKELE GOUDEN TIPS
  • eet in kleuren van de regenboog, cliché maar zo is het. Varieer zoveel mogelijk. Wij mensen zijn gewoontedieren en nemen heel regelmatig naar hetzelfde… draai dat om en probeer eens iets nieuws!
  • kies voor onbewerkte producten… al heel snel voel je je een ander mens.
  • ga breder in je kruiden. Wij gebruiken nog steeds veel zout en peper… ok, maar probeer eens meer verse kruiden: koriander, basilicum, oregano, tijm etc… deze zijn onmisbaar in een gezonde Keuken. Ze geven je gerecht instant een beter smaak.
  • kies voor bio, vermijd de gifstoffen die anders binnen krijgt!
  • plan eens per week eens een veggie dag ipv van onze vaste vrijdag “visdag”. Vlees en vis vraagt veel energie om te verteren. HELLO energie, voor iets anders :-)).
  • doe wat aan #mealplanning

Ikzelf ben ook geen keukenprinses. Het geeft me zelf stress als ik in mijn drukke agenda nog naar de winkel moet gaan en dan nog eens dagelijks te moeten denken wat we gaan eten :-)) , kennen jullie zeker wel. Maak daarom een weekplanning en bezie je voorbereidingen als therapie.Dat geeft Rust en rust in je hoofd geeft rust in je lichaam

FALL IN LOVE WITH A NEW YOU

KISS CARO

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in