';

TIPS VOOR GELUKKIGE FEESTEN

Balans, balans, balans… daar zorgen we voor met onze gouden tips.  Waarom zouden we het ook volledig loslaten.  We willen feesten, genieten en niet uitgeput aan de volgende tafel schuiven.  Neem ze mee onze tips en bedank me later. Lach, feest en dans het nieuwe jaar in vol mooie doelen.

Zorg voor een goede nachtrust

I know, het is gezellig we drinken een extra glaasjes onze rem is even weg 🙂 en de dag nadien hebben we spijt.  Moe, en ken jezelf, wanneer je moe bent heb je weer meer zin in zoet en hebben we zin om heel de dag op de bank te liggen.  Probeer die 7 uurtjes slaap te hebben.  Je lichaam en kopje gaat je heel dankbaar zijn. Het is ook gebleken dat bij onvoldoende slaap je 3 x meer kans hebt om een griep.

Kies voor gezonde snacks

Laat de gefrituurde dingen even aan de kant en kies voor gezonde snacks.  Zo geef je je lichaam wat het nodig heeft en voorkom je dat je bloedsuikerspiegel gaat schommelen.  Denk aan hummus, tomaatjes, rolletjes filet, groentjes, toastje gerookte zalm.

Voorkom overeten

Denk aan onze gouden 80/20 regel. Van overeten geraak je volledig uitgeput en we willen genieten toch :-)? Luister naar je lichaam, hoe voelt mijn buik?  Opgeblazen en zin om je broek open te zetten?  Dan kun je beter stoppen. Geef je maag de ruimte om alles te kunnen verteren. Je voelt je niet lekker en mooi meegenomen, op die manier zorg je ervoor daar de feest kilo’s er niet aanvliegen.

Beweeg

Die discipline is ver zoek bij de meeste onder ons en oh ja, ook ik moet mij ertoe verplichten.  Het kan zoooo veel deugd doen.  Doe onze workout, of ga lekker het bos is.  Ik beloof je een geweldig gevoel nadien.

 

Matig alcohol

 

Het zijn feesten en daar hoort een glaasje bij.  Wissel het af met een glas water en of een heerlijke home made ice tea. Te veel alcohol is niet goed voor je slaap en dat is echt belangrijk.  Het kost ook enorm veel moeite om dat af te breken in die tijd is je lijf niet bezig met het buiten houden van mogelijke ziektes en de griep is er echt.  Geniet in balans :-).

 

Spread zoveel mogelijk liefde.

 

fall in love with a new you

info@reiniciar.eu

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in