';

Jouw coach voor regio Leuven:

JOLIEN MAHO:

Hey, ik ben Jolien!

Een gepassioneerde hobbysportster en gecertificeerd alternatief voedingsdeskundige die streeft naar een optimale maar gebalanceerde levensstijl.

Een 5-tal jaar geleden gooide ik het roer om. Ik wou vitaler zijn, er beter uitzien en zekerder zijn van mezelf. Ik besloot om te starten met 4x per week spieropbouwende oefeningen in de fitness. Al snel begon ik mij te verdiepen in ‘gezonde voeding’ en de kilo’s verdwenen blijvend als sneeuw voor de zon. Maar nog belangrijker: ik kreeg tonnen energie in de plaats.

Door het vele lezen, bijleren en experimenteren op mezelf ben ik op het punt gekomen waarbij ik 1 ding zeker weet: gezonde voeding is niet hetzelfde voor iedereen. Ik ga samen met jou in het Reiniciar-traject uitzoeken wat gezondheid specifiek is voor jouw lichaam. Dit kan in real life voor regio Leuven, maar ook online.

Verder spits ik mij toe op intuïtief eten en balans. Wat betekent dat? Nooit meer schuldgevoelens over wat je eet! Ook niet als het eens wat minder gezond is. Je leert samen met mij luisteren naar je lichaam én geest. Ben je er klaar voor?

Contacteer mij via jolien@reiniciar.eu of neem alvast eens een kijkje op mijn Instagram @gezond_gezien. Tot binnenkort!