';

Jouw coach voor regio Antwerpen:

NAOMI DE BRUYN:

Hé jij daar!

Laten we alvast even kort kennismaken. Ik ben Naomi, gelukkig getrouwd met Tim en trotse mama van Jade, Nisse en Ibe.

Als kind droomde ik ervan om psycholoog te worden. Ik ben een mensenmens, geboeid door alles wat te maken heeft met wie we zijn, wat we doen en waarom we bepaalde zaken doen zoals we ze doen. Het leek me dan ook heel boeiend om mensen te begrijpen en begeleiden in hun proces.

Het leven loopt echter niet altijd zoals we het voorop stellen… Ik ging studeren en kwam in de HR sector terecht. Ik heb eerst enkele jaren voor een werkgever gewerkt en dan besloot ik om als HR consultant aan de slag te gaan op zelfstandige basis. Ik deed wat ik graag deed: werken met mensen en hen begeleiden tijdens hun professionele loopbaan. Toch miste ik iets en begon het te knagen.

Enkele jaren geleden besloot ik het roer om te gooien en mezelf om te scholen tot therapeut en coach voor kinderen, jongeren en volwassenen. Doorheen dit proces ontdekte ik dat onze “mind” onlosmakelijk verbonden is met ons lichaam. Ook het stukje rond voeding liet me niet los. Ik behaalde mijn ook mijn diploma voedingsdeskundige… maar toch miste er nog iets.

Ik ging op zoek en ik kwam terecht bij Caroline. Reiniciar fascineerde me, vooral omdat het niet gewoon een traject is om gewicht te verliezen. De focus op de balans tussen mind, body & soul was voor mij dé reden om het te proberen… Reiniciar bleek hét missende puzzelstukje te zijn waarnaar ik op zoek was.

Uiteindelijk werd Gewoon Uniek geboren – mijn vierde kindje. Welkom in mijn praktijk… waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.