';

Jouw coach voor Regio Amsterdam:

SAM VANDEPUTTE:

Ik ben Sam maar dat wisten jullie al.

Ik wil graag wat meer over mezelf vertellen.
Ik ben al 22 jaar stewardess, eerst bij Sabena en nu al vele jaren bij de KLM. Ik doe dat nog steeds met heel veel plezier en hoop dat nog vele jaren te kunnen doen.

Daarnaast ben ik moeder van een prachtige dochter en zoon.

Ik ben op mijn 29ste verhuisd van België naar Nederland en woon nu al 19 jaren in Nieuw-Vennep.

Als kind waren we met de familie altijd sportief bezig, voornamelijk tafeltennissen met mijn 3 zussen. Dat sportieve is mij altijd bijgebleven inmiddels heb ik het tafeltennis ingeruild voor tennis en doe dit nog steeds met heel veel plezier.

Met het ouder worden, merkte ik dat op gewicht blijven lastiger werd en gevolg is dat ik heel veel diëten gedaan heb. Waar ze aanvankelijk altijd werkte viel ik terug als de periode van diëten voorbij was. Hier wilde ik toch echt vanaf.

In mijn zoektocht naar een juiste balans tussen eten en op gewicht blijven kwam ik terecht bij de Reiniciar methode. Dit heeft mijn leven in erg positieve zin veranderd en verbeterd.
En juist daardoor, wilde ik hier meer van weten. Ik ben dus begonnen met een opleiding orthomoleculaire therapeut. Ik ben heel blij dat ik deze stap gemaakt heb, want meer kennis over deze leefwijze is noodzakelijk voor een goede begeleiding die ik als coach wil geven.

Daarnaast heb ik een fenomenale begeleiding van Caroline die de Reiniciar methode ontwikkeld heeft, samen met een arts. Ze stelde een zeer goed en effectief voedingsplan samen. Ik zeg zelf: “het voelt niet als een dieet, het is een way of life.”
Samen met Caroline heb ik besloten om het Reiniciar traject te begeleiden in Nederland.

Ik wil graag jouw Coach zijn voor Reiniciar! Vanaf nu kan dat ook en ik heb er heel erg veel zin in